Birmabridge bouwen


Na een korte inleiding en uitleg zullen we de groep opdelen in teams van 5 tot 8 personen. Elk team krijgt de opdracht een echte brug over het water te bouwen!

 

Samenwerking & creativiteit

Elk team moet een aantal regels en criteria handhaven bij het bouwen van hun touwbrug. Het einddoel is om de overkant te bereiken! (De brug moet dus betrouwbaar genoeg zijn zodat iedereen er veilig overheen kan lopen.…)
Alle teamvaardigheden en al dan niet aanwezigheid van leiderschap en creativiteit zijn bepalend voor het welslagen van de opdracht.

 

Wanneer is Bruggen bouwen geschikt?

Als teambuilding voor grote en kleine groepen, als er knelpunten zijn in de communicatie of als ontspannen “break-out” tijdens een heisessie. Na de activiteit is het tijd om met elkaar te evalueren wat misging en wat er goed ging. Dit levert veel informatie op over de werkwijze van het team talenten binnen het team.

Deze activiteit, inclusief instructie, duurt ongeveer een ½ uur uitgaande van een groep bestaande uit 10 tot 15 personen. Combineer deze activiteit bijvoorbeeld met onze andere activiteiten en beleef de ultieme Dorhout Mees experience.

 

Birmabridge bouwen:  15,00 per persoon (incl. BTW)