Menu’s


Voor het gemak heeft Dorhout Mees een aantal menusuggesties voor je opgesteld:

3-gangen keuzemenu

Voorgerecht:

wildbouillon met verse tuinkruiden

Hoofdgerecht:

fazant gevuld met zuurkool en omwikkeld met spek, of

varkenshaas met champignonsaus, of

gebakken zalm met dillesaus

Nagerecht:

proeverij van 3 desserts

31,00 per persoon, incl, BTW


Luxe 3-gangen menu

Voorgerecht:

carpaccio

Hoofdgerecht:

ribeye geserveerd met pepersaus

Nagerecht:

proeverij van 3 desserts

36,00 per persoon, incl, BTW


4-gangen keuzemenu

Voorgerecht:

Polderproeverij van verschillende voorgerechten

Tussengerecht:

wildbouillon met verse tuinkruiden

Hoofdgerecht:

Hertenbiefstuk met wildsaus, of

Tournedos met pepersaus, of

Kabeljauw met witte wijnsaus

Nagerecht:

proeverij van 3 desserts

42,50 per persoon, incl, BTW


Luxe 4-gangenmenu

Voorgerecht:

carpaccio

Tussengerecht:

flute dubbelgetrokken wildbouillon met truffelroom

Hoofdgerecht:

trio van wild, met 2 wildsauzen

Nagerecht:

proeverij van 3 desserts

56,00 per persoon, incl, BTW


Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een royale hoeveelheid bijpassende garnituren, dit is afhankelijk van het seizoen.

Een menu samenstellen naar eigen keuze is ook mogelijk. Vraag naar onze mogelijkheden.

Bij alle menu’s kunnen wij ook een wijarrangement voor u samenstellen.